top of page

Badkamers op maat

✔​ Service op maat

✔​ Duurzame materialen

✔​ Ontwerp én uitvoering

Bij interieurzaak Keymo Interio in Beveren ontwerpen en plaatsen we de meest unieke badkamers op maat in Oost-Vlaanderen en de rest van België. Heeft uw badkamer dringend een opknapbeurt nodig? Dan moet u bij ons zijn! Wij nemen uw voorkeuren en wensen ter harte zodat u kunt genieten van uw ultieme droombadkamer. Zowel bij een totaalrenovatie als bij een afzonderlijk badkamermeubel op maat zorgen we voor een uitstekende afwerking.

Op zoek naar een badkamer op maat?

badkamer
badkamer wasbakken

Ontdek onze badkamers op maat en laat uw oude badkamer renoveren

Is uw badkamer aan vervanging toe of wilt u een nieuw meubel laten plaatsen? Kies dan voor ons maat- en vakwerk voor het resultaat waar u naar verlangt. Bij interieurbedrijf Keymo Interio bekijken wij samen met u alle mogelijkheden. Bij de interieurafwerking van alle totaalprojecten kiezen wij namelijk voor een persoonlijke aanpak. Onze badkamers op maat zijn zorgvuldig ontworpen, waarbij we steeds optimaal gebruik maken van de troeven in de ruimte. Bij elke totaalinrichting op maat letten wij op gebruiksvriendelijkheid van onze meubelen en een strakke afwerking. Wanneer niet alleen uw badkamer aan vervanging toe is, kunt u op ons rekenen om een volledige renovatie van uw appartement of woning uit te voeren, volledig op uw maat.

Contacteer ons en ontwerp uw droombadkamer

Bent u geïnteresseerd in een van onze badkamers op maat? Maak dan zeker een afspraak en kom langs op ons kantoor voor meer informatie. Neem contact met ons op voor een aangepast ontwerp van uw badkamer. Bel naar 0479045427 of stuur een e-mail naar keymo.interio@gmail.com en wij gaan voor u aan de slag! Bent u ook nieuwsgierig naar het volledige aanbod van ons maatwerk? Kijk dan zeker ook eens naar onze keukens op maat.

bottom of page