top of page

Keukens op maat in Oost-Vlaanderen

✔​ Service op maat

✔​ Duurzame materialen

✔​ Ontwerp én uitvoering

Zoekt u naar de meest kwalitatieve keukens op maat in Oost-Vlaanderen? Dan zit u goed bij interieurbedrijf Keymo Interio in Beveren. Wij bieden een gloednieuwe keuken aan die volledig voldoet aan uw wensen. Daag ons uit om uw droomkeuken te realiseren en wij garanderen u de beste klantenservice in uw buurt.

Wilt u een keuken op maat laten ontwerpen?

keuken op maat
keuken gemaakt op maat

Laat een van onze keukens op maat installeren in Oost-Vlaanderen

Heeft u een duidelijk ontwerp klaar of wilt u liever een keuken laten ontwerpen? Neem dan zeker een kijkje in ons diverse aanbod aan keukens op maat. Bij Keymo Interio in Oost-Vlaanderen streven we steeds naar een uniek ontwerp zodat we bij elke totaalinrichting op maat een persoonlijk resultaat kunnen afleveren aan onze klanten. Bovendien gebruiken wij de meest duurzame materialen, zodat onze keukens op maat lang meegaan. Daarbovenop kunt u niet alleen voor een nieuwe keuken bij ons terecht. Ook voor een aangepaste kantoorinrichting op maat kunt u onze hulp inschakelen. Vertrouw op de expertise van ons familiebedrijf om uw keuken of ander interieur te plaatsen aan een zeer scherpe prijs.

Bestel uw keuken op maat

Wilt u uw keuken vervangen en bent u geïnteresseerd in ons gamma aan keukens op maat? Kom dan zeker langs bij ons in Oost-Vlaanderen of laat ons tot bij u komen voor een eerste ontwerp. We zijn actief in heel België en komen met plezier uw keuken persoonlijk opmeten. Bent u aan het renoveren en wilt u ook een badkamer op maat laten installeren? Bekijk dan alles over ons en onze diensten en maak uw afspraak. Contacteer ons en bel naar 0479045427 of stuur ons een e-mail naar keymo.interio@gmail.com voor meer informatie.

bottom of page