top of page

Keukens op maat in Oost-Vlaanderen

✔​ Service op maat

✔​ Duurzame materialen

✔​ Ontwerp én uitvoering

Zoekt u naar de meest kwalitatieve keukens op maat in Oost-Vlaanderen? Dan zit u goed bij interieurbedrijf Keymo Interio in Beveren. Wij bieden een gloednieuwe keuken aan die volledig voldoet aan uw wensen. Daag ons uit om uw droomkeuken te realiseren en wij garanderen u de beste klantenservice in uw buurt.

Heeft u vragen over onze interieurs?

keuken op maat
keuken gemaakt op maat

Laat een van onze keukens op maat installeren in Oost-Vlaanderen

Heeft u een duidelijk ontwerp klaar of wilt u liever een keuken laten ontwerpen? Neem dan zeker een kijkje in ons diverse aanbod aan keukens op maat. Bij Keymo Interio in Oost-Vlaanderen streven we steeds naar een uniek ontwerp zodat we bij elke totaalinrichting op maat een persoonlijk resultaat kunnen afleveren aan onze klanten. Bovendien kunt u rekenen op de meest duurzame materialen, zodat uw keuken lang meegaat. Daarbovenop kunt u niet alleen voor een nieuwe keuken bij ons terecht. Ook voor een aangepaste kantoorinrichting op maat kunt u onze hulp inschakelen. Vertrouw op de expertise van ons familiebedrijf om uw keuken of ander interieur te plaatsen aan een zeer scherpe prijs.

Bestel uw keuken op maat

Wilt u uw keuken vervangen en bent u geïnteresseerd in ons gamma aan keukens op maat? Kom dan zeker langs bij ons in Oost-Vlaanderen of laat ons tot bij u komen voor een eerste ontwerp. We zijn actief in heel België en komen met plezier uw keuken persoonlijk opmeten. Bent u aan het renoveren en wilt u ook een badkamer op maat laten installeren? Bekijk dan alles over ons en onze diensten en maak uw afspraak. Contacteer ons en bel naar 0479045427 of stuur ons een e-mail naar keymo.interio@gmail.com voor meer informatie.

bottom of page