top of page
MENU

TOTAALPROJECTEN MET INTERIEURAFWERKING IN OOST-VLAANDEREN

Bij Keymo Interio bieden wij totaalprojecten aan met een aangepast interieur en interieurafwerking in Beveren, Oost-Vlaanderen. Wij zijn actief in heel België en helpen u graag met het realiseren van uw droomproject! Geniet bij ons van een volledige service van ontwerp tot uitvoering en kies voor een inrichting die bij u past.

ONTWERP

Heeft u zelf al een ontwerp in gedachten voor een kantoor of keuken op maat en wilt u dat wij de uitvoering verzorgen? Dat is geen probleem! Wij zitten graag met u samen om uw wensen te bespreken.

Had u toch graag nog wat extra hulp bij het ontwerpen van uw interieurafwerking? Wij kunnen u eveneens de dienst aanbieden om een ontwerp te maken in samenwerking met een interieurarchitect. Volledig op uw maat. Hierbij kunt u opteren voor zowel 2D-plannen, als 3D-visualisaties. Op deze manier heeft u een goed beeld van de ruimte alvorens wij het voor u uitwerken. Kies dus voor onze totaalprojecten voor uw interieur die we uitvoeren in heel België.

KIES VOOR ONZE TOTAALPROJECTEN INCLUSIEF INTERIEURAFWERKING IN OOST-VLAANDEREN

Wilt u uw woning of zaak graag laten inrichten op maat, maar heeft u geen idee hoe u eraan moet beginnen? Dan is uw woning in goede handen bij familiebedrijf Keymo Interio in Oost-Vlaanderen. Wij staan in voor uw totaalprojecten met aangepast interieur en vakkundige interieurafwerking van ontwerp tot uitvoering in heel België.

UITVOERING

Na uw goedkeuring van plannen en materialen, gaan wij aan de slag! Zo renoveren wij met onze totaalprojecten het interieur van uw kantoor of voorzien wij een zorgvuldige interieurafwerking van uw woning vanuit Oost-Vlaanderen in heel België.

VRAAG UW OFFERTE AAN

Bent u geïnteresseerd in een van onze totaalprojecten met persoonlijk interieur inclusief interieurafwerking in de buurt van Oost-Vlaanderen of ergens anders in België? Twijfel dan niet om ons te contacteren en wij stellen een aangepaste offerte op. Bel naar 0479045427 of stuur een e-mail naar keymo.interio@gmail.com.

TOTAALPROJECTEN

Realisaties totaal

BEAUTIQUE HERENT

PROJECT ARLON

KANTOOR VOSVELD

PROJECT LUXEMBURG