top of page
MENU

TOTAALPROJECTEN MET INTERIEURAFWERKING IN OOST-VLAANDEREN

Bij Keymo Interio in Beveren, Oost-Vlaanderen, bieden wij totaalprojecten aan met een aangepast interieur en interieurafwerking. Wij zijn actief in heel België en helpen u graag met het realiseren van uw droomproject! Wanneer u ons een totaalrenovatie van uw interieur laat uitvoeren, geniet u van een volledige service, van ontwerp tot uitvoering en kiest u voor een inrichting die bij u past.

ONTWERP

Heeft u zelf al een ontwerp in gedachten voor een kantoor of keuken op maat en wilt u dat wij de uitvoering verzorgen? Dat is geen probleem! Wij zitten graag met u samen om uw wensen te bespreken.

Had u toch graag nog wat extra hulp bij het ontwerpen van uw interieurafwerking of wilt u een badkamer volledig op uw maat? Wij kunnen u eveneens de dienst aanbieden om een ontwerp te maken in samenwerking met een interieurarchitect. Volledig op uw maat. Hierbij kunt u opteren voor zowel 2D-plannen, als 3D-visualisaties. Op deze manier heeft u een goed beeld van de ruimte alvorens wij de totaalrenovatie en totaalinrichting van uw interieur voor u uitwerken. Kies dus voor onze totaalprojecten voor uw interieur.

KIES VOOR ONZE TOTAALPROJECTEN INCLUSIEF INTERIEURAFWERKING IN OOST-VLAANDEREN

Wilt u uw woning of zaak graag laten inrichten op maat, maar heeft u geen idee hoe u eraan moet beginnen? Dan is uw woning in goede handen bij familiebedrijf Keymo Interio. Wij staan in voor uw totaalprojecten met aangepast interieur en vakkundige interieurafwerking van ontwerp tot uitvoering, met een focus op de totaalrenovatie van een interieur.

UITVOERING

Na uw goedkeuring van plannen en materialen, gaan wij aan de slag! Zo renoveren wij met onze totaalprojecten het interieur van uw kantoor of voorzien wij een zorgvuldige interieurafwerking van uw woning. Een totaalrenovatie van uw interieur behoort tot de mogelijkheden wanneer u uw oude interieur beu bent of vindt dat het eens tijd is voor verandering.

VRAAG UW OFFERTE AAN

Bent u geïnteresseerd in een van onze totaalprojecten met persoonlijk interieur inclusief interieurafwerking? Twijfel dan niet om ons te contacteren om een totaalrenovatie van uw interieur uit te voeren en wij stellen een aangepaste offerte op. Bel naar 0479045427 of stuur een e-mail naar keymo.interio@gmail.com.

TOTAALPROJECTEN

Realisaties totaal

BEAUTIQUE HERENT

PROJECT ARLON

KANTOOR VOSVELD

PROJECT LUXEMBURG