top of page

Een uniek interieur voor uw kantoor

✔​ Service op maat

✔​ Duurzame materialen

✔​ Ontwerp én uitvoering

Wenst u een kwalitatief en uniek interieur en wilt u uw kantoor professioneel laten inrichten? Ontdek dan het maatwerk van Keymo Interio. Ons bedrijf staat steeds garant voor de meest duurzame materialen en een uitstekende afwerking wanneer u op ons rekent voor de totaalinrichting van uw kantoor. U kunt zowel voor het ontwerp als de uitvoering bij ons in Oost-Vlaanderen terecht. Ga voor een professionele uitstraling van uw interieur en kies voor onze volledige kantoorinrichting.

Heeft u vragen over onze interieurs?

Interieur kantoor
kantoor interieur

Het interieur van uw kantoor bij ons laten ontwerpen en inrichten

Wilt u het interieur van uw kantoor laten ontwerpen alsook de volledige kantoorinrichting op maat laten uitvoeren? Dat kan bij ons allemaal! Bij Keymo Interio kunt u uw kantoor helemaal laten inrichten met ons vakwerk. Wij zijn een jong bedrijf dat een optimale ondersteuning en transparante communicatie vooropstelt bij zo’n totaalinrichting op maat van uw kantoor. Het is belangrijk dat u zich volledig in het ontwerp kunt vinden en dat uw voorkeuren overal terug te vinden zijn. Wij volgen alle totaalprojecten van elk interieur dan ook nauwkeurig op en zorgen voor de persoonlijke en unieke kantoorinrichting waar u van droomt. Wij volgen de stijl die past bij uw bedrijf en geven ook professioneel advies. Reken op de expertise van ons familiebedrijf en kies voor onze totaalinrichting van een bureau om het interieur van uw kantoor op een strakke, foutloze manier te laten inrichten.

Maak uw afspraak en kom bij ons langs voor een persoonlijk ontwerp

Heeft u interesse in een interieur en kantoorinrichting op maat? Aarzel dan niet om een afspraak te maken en wij zorgen voor een offerte. U kunt ook altijd bij ons langskomen in Beveren zodat wij rekening kunnen houden met uw noden en wensen voor de totaalinrichting van uw kantoor. Nadien starten we met de productie en de opmetingen voor uw project. Heeft u al een ontwerp voor het interieur van uw kantoor en wilt u enkel de totaalinrichting laten uitvoeren? Ook dat is geen enkel probleem voor ons! U kunt ons contacteren door te bellen naar 0479045427 of door een e-mail te sturen naar keymo.interio@gmail.com en wij helpen u zo snel mogelijk verder met uw interieur of persoonlijke kantoorinrichting.

bottom of page