top of page

Kies een kantoorinrichting op maat

✔​ Service op maat

✔​ Duurzame materialen

✔​ Ontwerp én uitvoering

Wilt u voor uw bedrijf een professionele kantoorinrichting op maat laten ontwerpen? Vertrouw dan op het vakwerk van interieurbedrijf Keymo Interio in Beveren. Wij zijn vooral actief in Oost-Vlaanderen en Antwerpen, maar ook in de rest van België. We stylen uw kantoren met ons maatwerk en interieur aangepast aan de sfeer van uw bedrijf. Zo ontwerpen en plaatsen we bijvoorbeeld maatkasten, valse plafonds of omkastingen naar uw voorkeuren. Bovendien zijn alle materialen steeds duurzaam en van uitstekende kwaliteit.

Heeft u vragen over onze interieurs?

kantoorinrichting
inrichting kantoor

Reken op onze expertise voor een kantoorinrichting op maat

Wilt u uw kantoren graag laten opknappen met een kantoorinrichting op maat van uw bedrijf? Ontdek dan het maatwerk en interieur voor kantoren dat Keymo Interio te bieden heeft. Wij zorgen voor een zorgvuldig ontwerp alsook voor een mooie uitvoering. Bij elke totaalinrichting op maat gaan we samen na wat uw bedrijf precies nodig heeft. Of u nu voor een professionele, strakke look wilt gaan of een creatieve omgeving wilt creëren, bij ons kan het allemaal! Bij een kantoorinrichting op maat streven we steeds naar een uniek resultaat in de stijl die uw voorkeuren geniet. Een klantvriendelijke service is dan ook één van onze belangrijkste pijlers. Kies dus voor ons maatwerk en interieur voor uw kantoren en creëer de gewenste uitstraling van uw bedrijf.

Vraag uw prijsofferte aan

Voelt uw bedrijf onpersoonlijk aan en wilt u graag een kantoorinrichting op maat bij ons laten ontwerpen? Twijfel dan niet om ons te contacteren door te bellen naar 0479045427 of door te mailen naar keymo.interio@gmail.com voor een aangepast interieur en maatwerk van uw kantoren. Wilt u ook graag ons ander maatwerk bekijken? Neem dan zeker ook eens een kijkje in ons aanbod aan badkamers en keukens op maat. U kunt zich ook laten inspireren door de realisaties van onze reeds afgewerkte projecten.

bottom of page